Iz volkovega b(r)loga

Oprostite, ali govorite primorsko?

Volk je gay!

Komentiraj

Objavil/a Alex van der Volk 11.12.2008 ob 07:48 ob 07:48 pod (Po)nočna filozofiranja, Groteska ni burleska, Jaz, Volk

Dobro jutro Slovenija

Včerej žou nism nč napisou, ker sem imeu tako usran dan da se tega ne da povedat in če včerej nism crknu pomojem ne bom nikoli.

Začelo se je že zjutrej, ko sem ustou in pogledou na uro. Bla je že sedma in pol in sem zarjovu na babo če ni nastavla budilke. Neki je rekla da nej bom tiho, ker bi rada spala. Ma kaj bo ona meni pravla, da bi rada spala ji bom razbiu use zobe da ne bo en mesec več odprla gobca jebem ji. Nism meu cajta niti da si operem zobe, sem se samo obleku in šeu ven na mraz in dež. Zakaj se mora uscat zmerej kadar delam zjutrej? In pol mi ni hotu užgat avto. Najraj bi zgrabu prvi kamen in z njim usekou po spredni šipi. Prokleta kripa, en dan jo bom zapelu u prepad pa naj se potem zeleni jebejo s tem kako jo bojo zvlekli na odpad. Potem sm dvignu pokrov in mi je blo takoj jasno, da je šla baterija u kurac, ker je baba pozabla ugasnit luči, ko je učeri pršla domov. Babe niso za volan, to sm reku že stokrat.

Ne vem koko bi pršu u službo, če se ne bi takrat prpelju okoli moj prjatu in je takoj vidu da nekej ni uredu. In je ustavu, samo tudi on ni meu kablou in je potem reku da me bo kar potegnu do službe. To je taprau prjatu, vam povem. On bi use naredu za druge, poročen je pa s tako grdobo, da jo nebi žiu krst taknu niti s palco. Samo je res prou en fejst člouk in samo zarad njega sm zamudu u službo samo eno uro.

Mojga šefa potem itak ni brigalo, da je baba pozabla nastaut budilko in da mi je kripa zarad nje zatajila. Je reku, da to ni njegou problem in da ni sprejemljivo da zarat takih reči trpi služba. Pizda mu materna, kej bo on meni govoru. Že trideset let hodim u službo deset minut pred njim pa tega še nikoli ni opazu. Zdej ko malo zamudim pa je ceu ogenj v strehi. Sej bi ga prbiu in bi se potem itak usi samo smejali. Ma se mi ni dalo, ker potem bi pršli pandurji in se mi res ni dalo da bi se jebou še z njimi. Je reku da mi bo trgou od plače in me poslou delat.

Sm meu kr srečo, so se sodelouci lihkar odprauli na kafe, taku da se nism niti prtaknu dela, samo tuto sm obleku in smo šli u bife. Gužva ki je zmerej tm mi najeda, samo dela pa tam ena kelnarca Maruška, ki je lepa in še hitra povrh. Praujo tudi, da je fejst fukara in da grozno rada da. Samo za pinel jo moreš primit in je že mokra. Sej en dan jo bom, res jo bom. Smo pili za mizo kapučin in je en sodelouc reku da je njegova hčerka rodila in da je ratou nono. Na to se pa pijje smo rekli in smo zvrnli še usak dve veliki pivi. Bi potem še eno, ma je šefu dopizdlo in je klicou po mobitelcu če mislimo da se bo kej samo nrdilo in potem res ni blo druge ku da smo šli nazaj.

Takih delouceu ku sm jst ni prou dosti in zato šef tudi zamiži če nrdim kdaj kšno neumnost. Samo kadar uzamem jst u roke švajs aparat, imajo usi da se pazijo, k nrdim u eni uri tolko ku usi drugi skupej. Potem bodo pa oni mene zajebavali, da nism dobr delouc, da jim jebem mater. U glavnem, učerej je šou cajt res hitru mimo, dela je blo za popizdit dosti in nism mogu niti enga pokadit, vroče pa tako, da je use teklo od mene. Ob poudne smo šli na kosilo. Sej hrana ni buhvej kej, samo naješ pa se. In jst sm enparkrat nategnu mlado pomočnico Anico in mi od takrat vedno naloži krožnik prou do vrha. Pasulj, to je hrana za bogove vam rečem. Ni tko dober ku tisti ki smo ga jedli u Bileći kjer sm služu vojsko, ma useeno smo si obliznli prou use prste. Potem smo šli še na eno kafe in potem komej nazaj delat.

Do treje sem spet delou ku črna živina in je na konc šihta šef reku, da sm dns nrdu tolko, da mi vseno ne bo trgou od plače. Pomoje se je pedr ustrašu, da bi zarad tega lohko dubu tudi po gobcu, hahahaha. Meni se ni dalo it še domou pa tudi prevoza nism meu in sm šou spet na eno pivo u bife. Maruška je šla domou in je pršu gazda pr katermu se ne da pit na puf. Na koncu sm ga prepričou da mi je dou eno veliko pivo, k sm biu že prou suh. Hvalabogu je potem pršu še en sodelouc in je drugo in tretjo rundo plačou on. Potem sm mu povedou kej mi je baba skuhala in je reku, da ni njegova prou nč bujša, taku da me je potem on peljou. Je reku da upa da ne bo pandurjev, ma sm ga jst takoj potolažu, da če je z mano, se nima kej bat, k jih itak use poznam in ga bojo sigurno spustili naprej, tudi če je spiu en par pirou. Potem pa jih sploh nisva srečala.

Ne morem povedat kaku sm popizdu, ko sm vidu, da je un butel ki hodi porivat od soseda tamalo spet parkiral na našmu parkirišču. Kaj si ta ljubljanski pedr misli da je če ima tistga Tuarega? Sm šou domou po tavelik nož k ga ma baba za rezat meso in sm mu prerezou spredno desno gumo. Se bo on zajebavou z mano, smrkouc. Še listek sm mu pustu za brisaucem da bo vedu za drugič.

Potem k sm pršu nazaj, sm vidu da mi je baba pustila na mizi listek, da nej si u mikrovalovki pogrejem kar je ostalo od učerejšnega kosila. Ne vem kej si misli. Da sem prašič da bom jedu pomije al kaj? Pršla je ob polnoči s šihta, dns pa je šla delat ob poudne. Prou komot bi lohko kej skuhala. Samo lena je ko fuks in se ji nč ne da, še fukat ne. Sm reku da ne bom doma čakou da se prkaže in sm si nrdu en panin s salamo, uzeu neki dnarja ki ga baba špara za morje in šou u gostilno. Tisti mulc je ceu besen menju gumo in prou videt je blo, da bi me napadu z dvigalko, čeb vedu da sm to nrdu jst. Si bo že zapomnu se zajebavat z mano.

Lihprou sta bla  u gostilni ena dva moja prjatla in sm kar prisedu. Beseda je dala besedo in potem ko smo spili ene tri al štiri runde sta mi rekla, da se mi žena kurba. Da sta bla učeri u gostilni kjr dela in da se je tm lizarla z enim taljanom. Sm popizdu in enga s pestjo po gobcu, tadrug k me je primu dab se umiriu pa je dubu s komoucem v trebuh. Sm reku da ne me jebat s takimi forami, ka bo ratala cela pizdarija, če še enkrat rečejo kej tazga. Jolanda je uprašala če če poklicat policijo in sm reku, da če jih pokliče, razbijem njo, pou gostilne in še njih na konci. Potem me je use skupej minilo in sem se odpravu domou.

Potem sm se spomnu da nism še zamenjou baterije na kripi, tako da ni blo druge ku da sm sosedu reku če mi pomaga malo porinit avto, da grem na črpalko po novo baterijo. Moj sosed je zajeban člouk, samo zgleda da je imeu en dobr dan, k mi je pomagou. Samo potem na črpalki niso imeli šezdeset amperske baterije. Sm mislu da bom popizdu,. Use dobiš na črpalkah, od goldonov, kruha in loterije, šezdeset amperske baterije pa ne. Potem sm tm spiu eno veliko pivo, tolko da mi je delouc poklicou na eno drugo črpalko če imajo tm baterijo in potem so mi pomagali porinit avto, da sm se lahko odpeljou po to kurčevo baterijo. Me je vprašou prodajalc če mi jo pomaga montirat. Meni bo pomagou? MENI!? Mamicu mu, sm jst menjou baterije, ko je on še srou u plenice. Avto je potem užgou in sm se odpeljou domou, k sm biu že lačn ku prasc.

Mali je delou domačo nalogo in sm mu malo pomagou. Bister fant je, ne tko ku jst in pomojem bo pršu še daleč. Res ma veselje za se učit in če bom mogu ga bom poslou u Ljubljano da bo ratalo kej iz njega. Tavelika pa se je spet nekam odprauljala. K sm jo uprašou kam se gre kurbat taku napraulena, je rekla da nej se brigam zase. Komu bo ona to govorila? Meni? Sm znoru in sm ji reku, da ne bo šla zdej prou nikamor, ker itak vem, da bi rada šla k unmu đankiju ki jo poriva in ga jst nočem videt niti pred vrati, kej šele u svoji dnevni sobi. Potem pa je zčnla jokat in sm ji reku da nej pa gre, samo da če se bo zčnla tudi ona drogirat da ji pa razbijem glavo. Potem pa sva s tamalim jedla večerjo in je bil ceu srečen, k sm mu pustu spit pou mičkenga piva. Samo pol mi je priznou, da je spet delou neumnosti u šoli in sm znoru. Mu je učitelca rekla da moram spet prist u šolo, da se bomo malo pogovorili o njegoumu obnašanju. Sej to ni tako slabo, ta učitelca je prou ena dobra prasica in medtem ko naklada jo lohko gledam u joške kolkor časa čem. Kar bo rekla pa skoz eno uho noter, skozi drugo pa vn, ona ne bo meni solila pameti koko nej vzgajam svojga sina

Potem sm se pa pomiriu, tamali je šou pred televizijo in je reku da me ma ful rat in sm biu res veseu. Sm si odpru še eno pivo in se vrgu na kauč, čez pet minut pa me je klicala tavelika da sta se pustila s tistim đankijem in da jo je udaru. Mojo hči je udaru! Mi je skoču žiuc in sm ji reku da prou takoj pridem. Avto je vžgou brez problemou in sm biu na drugem koncu mesta že čez pet minut. Sm mogu razbit vrata tistga đankija in sm mu reku da če ga še enkrat videm zravn moje hčire, da bo ostou na invalidskem vozičku. Ona je pa tm jokala ku da ji gre za žiulejne in sm ji reku, da je itak sama kriva. Potem pa me je opizdla, da sm itak jst usega kriu, da nism nikoli biu pravi oče in še neke neumnosti je kvasala, tako da sem jo na koncu zvleku u auto in ji dal enpar poštenih fack. Tisti đanki je pa pol še kričou za mano da se me prou nč ne boji in da nej se ne kurčim tolko, ker je v zadnjem času večkrat pofukou mojo ženo ku jst.

Če ti eden reče kej tazga, mu je treba razbit gobec. Če ti dva, more dobit ona po pički. Taveliko sm pustu doma in sm se odpeljou do gostilne kjer dela moja baba. Se je za šankom lihkar pogovarjala z enim tipom in je ratala bleda samo da me je vidla. Sm jo opizdu, da me je cela gostilna slišala in na koncu sm ji opalu tako šako po očku, da se je slišalo prou na dvorišče. Potem sm ji reku, da se bova itak zmenla doma in da če zamudi samo pet minut pridem nazaj in takrat nej se pazi. Se bo ona meni kurbala, prasica nehvaležna.

Potem sm se mogu ustavit u gostilni da sem se malo pomiriu. In sm imeu občutek ku da se mi usi smejejo. Samo sm se zadržou in nism nč reku, k bi blo itak brezveze. Potem sm pa vidu da se kurbe niso smejali meni. Smejali so se dvem fantom k sta sedela u kotu in sta si kar naprej nekej mežikala in se držala za roke. Proklete pedrčine, mogli bi nrdit zakon za jih use postrelit od pruga do zadnega. Za lezbače je drugače, njih je lepo videt kako se lizarjo, samo pedrou pa res ne morem in če mi moj tamali en dan reče da je pedr, ga ubijem na licu mesta. In sm šou h tisti mizi in sm jim reku da nej zginesta dokler jih ne razbijem ko pičke. Edn se je delou neki pametn, samo k sm reku da je za mano slab dan in da ne bom ponauljou, sta šla. Ne se zajebavat z mano, kadar sm slabe volje, vam rečem. So mi usi rekli da sm nrdu prou in potem smo vrgli en par rund briškule, samo so me kurbe obrale ku prasca, taku da na koncu nism imeu niti za pijačo, spiu sm pa pet velikih piv. Sm reku da mi bodo že vrnli, sej je jutri še en dan.

Potem je bla ura enajst in sm reku da morem it domou, ker je zjutrej treba ustat. In lih dva ovinka pred domom me ustavi patrulja. So uprašali če sm kej piu in k sem reku da ne je eden reku da bomo nardili test. In sm napihou dva cela štiri promila in je reku da me bo peljou zdej na streznitev. Sm popizdu in sm reku, da je moj stari biu štirdeset let hišnik na postaji in da bi me lohko poznau, samo to je biu nek nou pandur, pameten u božju mater. Sm mu jebou use po spisku, na koncu pa je reku da nej pazim na besede, da ne bo sledilo kej hujšga. In ko mi je začeu tko grozit, sm ga prbiu ko pičkico. Potem pa sta me oba napadla, me uklenla in me premlatla s pendreki, mater jim jebem nepošteno. Potem sm mogu spat u celici u zaporu.

Dns zjutrej so me spustili. Sodnik je reku, da mi bo uzeu izpit za auto in da bom verjetno mogu u zapor, ker sm napadu uradno osebo. Ga ni brigalo, da mam službo in otroke. Je reku da bi mogu prej mislit na kej tazga. Ma, bom že preživu, sej sm dedec, ne ena pedrska pička. Zdej pa grem zbudit babo, ona je kriva vsega. Če bi nastaula uro, da bi me točno zbudila, se use to sploh nebi zgodilo…

p.s.

Zgornje vrstice so v eno zgodbo zbrani odlomki pogovorov1, ki jih v službi vsakodnevno slišim od raznoraznih »pravih dedcev« in če bi moral izbirati med takšnim življenjem in tem ki ga imam, potem povsem mirne duše sprejmem tudi govorice, da sem gay.

Lahko noč vam želi

vaš

Volk

 1. razen luknjanja gume [nazaj gor]
 • Share/Bookmark
 
35 odgovorov na “Volk je gay!”
 1. Urška - 11.12.2008 ob 08:12

  a haha haha haha haha polepšal si mi dan:)

 2. nevenka - 11.12.2008 ob 08:16
  nevenka

  To pa je štorija, ne pa tako kot jaz, ki imam v celem dnevu dva dogodka. Grem v službo in pridem iz službe :-) Napisano je pa zelo dobro, tekoče, dinamično in avtentično.

 3. Lejč - 11.12.2008 ob 08:20

  Po eni strani smešna zgodba, po drugi žalostna …

 4. Enolla - 11.12.2008 ob 08:30

  Kristus, na začetku sem mislila, da se ti je zrolalo ;-).

 5. Tamara Zara - 11.12.2008 ob 08:55

  Ojej prvi šok: kak hudiča pa Volk piše?! Drugi šok: Volkulji je rekel baba?? In pol smeh. Totalno. Hvala Volk za tole :) smeh zjutraj takooo paše :)

 6. arteon - 11.12.2008 ob 09:41

  Odlično napisano, men ni blo čist nič jasno do konca! :D

 7. dare - 11.12.2008 ob 09:50

  Simpatični tipi ti tvoji klienti :) !

 8. akvarij - 11.12.2008 ob 10:20

  tu si pej dobro napisu…

 9. akvarij - 11.12.2008 ob 10:20

  najprej sm mislla, da si od dareta prepisavou…

 10. dare - 11.12.2008 ob 10:32
  dare

  ????

 11. Bashi - 11.12.2008 ob 12:07

  Rofl, tud jst sm najprej pomislu da se je kej obrnlo… A unga k je reku da si gej si vsaj malo razbiu?

 12. Hex - 11.12.2008 ob 15:35

  Imam že raje Volka takšnega kot je, kot pa “pravega moškega”. Pa naj govorijo, da si gay, I know better! ;)

 13. Alex van der Volk - 11.12.2008 ob 15:42
  Alex van der Volk

  @Urška: To je bil tudi namen ;)

  @Nevenka: Ne skrbi, tudi moj običajen dan ni ponavadi nič kaj dosti drugačen, dogodki pa so rezultat pogovorov, ki jih poslušam vsak dan znova in znova in znova. Koliko so resnični sicer ne vem, zagotovo pa sem vse to kar lahko preberet slišal na lastna ušesa

  @Lejč: Hja, namen je bil da bi bila smešna. Zakaj žalostna, meni se ne zdi tako zelo

  @Enolla: Hihihi, kar zdelo se mi je da boš usekala s kakšno takšno izjavo ;)

  @Tamara Zara: Lepo da ti je malo polepšalo ta deževen dan ;)

  @arteon: Kul :) Ker na Drugem svetu so me malo za*ebali, ko so že v opisu linka izdali v čem je fora

  @dare: In večinoma časa zelo zelo zelo težki

  @akvarij: Prouzoprou sploh ni taku lahku pisat slounično nepravilno. Mi je prispeuk uzel zjutrej kar eno uro in pou cajta.

  Druge izjave pa ne razumem. Zakaj Dareta?

  @Bashi: Eh, teh govoric je bilo že toliko, da se z njimi tudi sam že zajebavam. In to že kar nekaj let :)

  [nekoliko bolj visok glas]Ja pa kva pol’ če smo mal’ dr’gačni, no. Samo zarad’ tega nas ne marate k’ smo dr’gačni, grobijani ksenofobični [/nekoliko bolj visok glas]

 14. Alex van der Volk - 11.12.2008 ob 15:43
  Alex van der Volk

  Hex: :**

 15. cyco - 11.12.2008 ob 15:43

  odlično!

 16. Svit - 11.12.2008 ob 21:39

  Smešno, že kar malo tragikomično ;) Sedi, 10+.

  Žal opažam, da je takšnih pijandur, ki zaradi (pre)majhega ku*** mlatijo vsepovprek, pri nas ničkoliko.

 17. siggi - 11.12.2008 ob 22:57

  A pol nisi peder?

  Ma jebi se :)

 18. Alex van der Volk - 12.12.2008 ob 14:57
  Alex van der Volk

  @cyco: Hvala

  @Svit: Hvala, to je bil tudi namen, če pomisliš da so “gagi” (če jim lahko tako rečem) resnični, je stvar dejansko že malo tragikomična. Zdaj pa pomisli še, da imaš s takim folxom vsak dan znova opravka in da (po načelu stranka ima zmeraj prav) jim ne moreš kaj preveč ugovarjat

  @Siggi: Grobijan! Saj veš da ne maram te besede, no. Se bom, ma ne s tabo :p (vsi ki niste razumeli namiga, lahko trikrat ugibate kdo je na spodnji sliki)

 19. Lejč - 12.12.2008 ob 16:16

  Volk, sej si si že sam odgovoril na vprašanje … da je takega folka dejansko ogromno in da, če ni vse prštiman, k pride dec domov, je treba “babi pokazat in ji zobe razbit”, itd … In sem že bila priča temu, ko jo mož ženo mlatil pred hišo in se drl, da ga ne bo zajebavala in mu hladne župe stregla. Pa smo policijo poklical, ampak jo je v tem času že zvlekel (za lase) v hišo in policaji niso potem nič naredil.

  PS: pa prov srčkana sta na tej fotki :P . To blo v Bakusu, če se prav spomnim?

 20. siggi - 12.12.2008 ob 22:06

  Oprosti* Malo me je zaneslo, sem biu pod afektom :)

 21. Marko - 14.12.2008 ob 18:49

  hehehe..zajebano!

 22. Neznanec - 20.12.2008 ob 03:55

  “Zdej pa grem zbudit babo, ona je kriva vsega. Če bi nastaula uro, da bi me točno zbudila, se use to sploh nebi zgodilo…”

  Najlažje je valit krivdo na druge. Če hočeš neki opravit vredu, to opravi sam! :)

 23. Alex van der Volk - 20.12.2008 ob 09:24
  Alex van der Volk

  @Neznanec: Upam da si prispevek prebral do konca, vključno z zadnjim odstavkom, ker je to edini način, da ga pravilno razumeš

 24. Neznanec - 20.12.2008 ob 19:04

  Imaš prav. Včeraj se mi nekako ni dalo vsega prebrati, ker je bila kot vidiš zelo pozna ura in sem prebral samo konec. Bom danes, če bo čas. ;)

 25. jan - 22.12.2008 ob 19:10

  Tvoje zivljenje je pa res bedno! Usmiljenja vredno! Samo delas in se utaplajas v pivu. Ko ti je dolgcas pa se ocitno tudi vtikas v zadeve, ki se te ne ticejo,… zalostno, si se sploh zamislil zakaj sploh zivis?(kaj imas od tega) imas sploh kak smisel v zivljenju? (ker pivo pa to ze ne more biti)

 26. jan - 22.12.2008 ob 19:23

  Da se nekdo odrece sinu, hceri,(svojemu lastnemu otroku), zato ker je otrok gay ? Zakaj pa pol ti sploh imas otroke, čemu? pa te ja ni strah, da bo clovestvo izumrlo :)

  Kaj se mene tice si eden tisih ki so “zreli za odstrel!”

 27. Alex van der Volk - 22.12.2008 ob 19:23
  Alex van der Volk

  Še eden, ki se mu ni dalo prebrati prispevka do konca… Super, še enkrat je bil namen le-tega dosežen do potankosti

 28. jan - 22.12.2008 ob 19:33

  :) pol bi pa napisal da je zadnji odstavek bistven za razumevanje, ze na zacetku! Ker jaz bi ti zdaj ze 3x odbil glavo.:D

 29. Alex van der Volk - 22.12.2008 ob 19:34
  Alex van der Volk

  Jan… Bi potem prispevek sploh imel kakšno foro?

 30. Neznanec - 23.12.2008 ob 16:27

  TO blogiranje je kr neki hehe

 31. ElQurc - 1.01.2009 ob 10:52

  iščem po slovarjih, pa nič.

  si morda mislil napisati: volk je peder !?

 32. sashek - 1.01.2009 ob 12:26

  Tale blog je odsev vedno bolj krute realnosti, ki se dogaja za marsikaterimi vrati …

 33. cvizl - 22.01.2009 ob 21:07

  Ql dobr za popizdid. To je moj prvi blog ki sem ga prebral od tebe in moram rečt da bom še kkšnega.

  Ej vsi ki tle gor filozofirate in psihoanalizirate volka,dej obrnte se okol sebe,to je lajf. Zajeban pa usran

 34. aleš - 24.01.2009 ob 13:18

  komično mogoče tudi malo nasilno :D ampak wseeno full ljudi ma skoraii isto žiwljenje kot ga tu tudi opisuješ…maš talent nimaš kaii si kdaii razmišljal da bi napisal kako knjigo al pa kaii takega??? fsm

 35. Seba - 17.03.2009 ob 19:15

  Ej stari zakon pišeš.

  Res na začetku k sm najdu tale zapis se mi je obraču želodec.. Ker kreten.

  Sori k te nism brau du zdej :D, si na moji listi. LP Seba

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !