Iz volkovega b(r)loga

Oprostite, ali govorite primorsko?

Namesto današnjega (po)nočnega filozofiranja

Komentiraj

Objavil/a Alex van der Volk 28.06.2008 ob 07:50 ob 07:50 pod (Po)nočna filozofiranja, Šnopčki za dušo

Dobro jutro, Slovenija

Danes bi lahko na tem mestu prebrali srednje dolgo razmišljanje o blogerjih, komentarjih in vrednosti posameznih blogerjev. Pa je ne boste, kajti že končano objavo sem še enkrat prebral in jo naslednji trenutek zbrisal z računalnika. Čez kakšno leto, ko se bom mogoče (nekoč, nekje, kdove) naveličal bloganja namreč ne želim, da bi se me kdo spominjal kot nekega Volka, ki se je silil nekam kjer mu ni bilo mesto, napak s Siol foruma pa tudi ne bom več ponavljal. Do jutri vam torej želi lahko noč

vaš

Volk

 • Share/Bookmark
 
7 odgovorov na “Namesto današnjega (po)nočnega filozofiranja”
 1. mica - 28.06.2008 ob 09:24
  mica

  ne glede na to, da si stvari izbrisal, pa lahko zapišem, da se strinjma s tem, kar ti je povedala frau Blitz. Pač- sem prebrala….pravočanso….

 2. sovica Oka - 29.06.2008 ob 03:40

  Se mi zgodi večkrat, da kup vrstic že napisanega posta izbrišem. Ali pa dam v stand-by, ko bo misel/dogodivščina dozorela ali pa bo avtorica zapisa preprosto samo našla izraze, ki bodo bolje opisali tisto, kar je hotela delit z javnostjo.

  Ampak, Aleš, tebi ti kašnkrat uspe vržt tako sočno kost: ponavadi se delam fina in niti pod razno nočem priznat, da me zanima, kajzaboga, ko napišeš kak tak “jezen” post.

  Ja, priznam, me zanima kaj je bilo, česa ni bilo, kaj bi moralo bit in česa ne. In kaj je sprovociralo (očitno) jezen, kozorogovsko-kolerični izpovedni zapis. :)

 3. Alex van der Volk - 29.06.2008 ob 15:02
  Alex van der Volk

  @Mica: Ne, saj nisi mogla prebrati včerajšnjega prispevka, ker ga enostavno nikjer ni bilo. Sem ga zbrisal še preden bi ga kopiral na blog. Komentarja Frau Blitz pa nisem zbrisal, kar še vedno obstaja tam pod intervjujem ;)

  @Sovica Oka: Veš da bi ti ga z veseljem poslal, če bi še obstajal, a pri brisanju ponavadi uporabljam funkcijo Crtl+delete, tako da ga res nimam več. Verjemi pa, da ni bil čisto nič posebnega, še najmanj pa kakšen jezen izpad, ampak le nekoliko zanimivih (in tudi provokatorskih) ugotovitev, smisel pa je bil, da najbolje, da začnem s prispevki redno dregati v osir, ker to prinaša komentarje, slednji pa so na Blogosu kot vse kaže tudi merodajni kaj je dober blog in kaj ne. Pa to ni letelo na Simono Rebolj, pač pa so bile besede le odraz trenutnega stanja

 4. Trisha - 29.06.2008 ob 15:28

  A zdaj bi pa rad povedal, da bi rad imel na vsak vpis 425+… komentarjev al kaj? ;) Sicer pa – ti kar provociraj, saj vidiš, kako dobro ribice prijemajo. :))

 5. Alex van der Volk - 29.06.2008 ob 16:10
  Alex van der Volk

  @Trisha: Ne, nisem hotel tega povedat, daleč od tega, pravzaprav sploh ne vem več točno kaj je bilo pravo bistvo prispevka, zaradi česar ga tudi nisem objavil :) Vsake toliko pa paše spustiti kakšno “močno” in povem ti, tako kot sem se zabaval pri prispevku o sosedovi kravi se že dolgo nisem, kajti dejansko sem samo dokazal svoje. Brez pomoči Izklopa in Siolovega deska sicer ne bi, ampak vseeno ;) Zdaj pa k objavi anagaramov ;)

 6. simonarebolj - 29.06.2008 ob 22:15
  simonarebolj

  Škoda, škoda … da se obremenjuješ s tem, kako naj bi se te spominjali. Kdo??? Bralci so različne živali. “Takve in onekve.” Predvsem mi je pa škoda, če res nisi prepričan, ali “siliš” nekam, kjer ti je mesto ali ti ni mesto. Pa kdo bi vedel, če sam nisi prepričan?

  Še naprej predvsem Bodi!

 7. simonarebolj - 29.06.2008 ob 22:20
  simonarebolj

  Aja … in škoda, ker si izbrisal tisti prispevek. Bi me osebno mnogo bolj zanimal kot tvoje želje, kako želiš, da bi se te spominjali, na kar ne moreš vplivat, pa če izbrišeš ves blog, kot so to nekateri že tudi pred tabo storili. Bolje se je vreči v žerjavico. Tudi če izgubiš, ohraniš vsaj sebe … tako pa niti tega ne. Samo moja filozofija seveda, katero, spet, ni nujno, da vsak “kupi”.

Na vrh

Komentiraj