Iz volkovega b(r)loga

Oprostite, ali govorite primorsko?

Ob tekmi Švedska – Slovenija

Komentiraj

Objavil/a Alex van der Volk 26.05.2008 ob 20:51 ob 20:51 pod Najpomembnejša postranska stvar, Žlica pelina

Če si velespoštovani selektor1 domišlja, da bo Slovenija s petnajstminutnim naletom, ki mu sledi sicer bojevito, a popolnoma neučinkovito branjenje svoje polovice igrišča, kaj dosegel, se pošteno moti. Hja, mogoče pa nam s tem uspe Grčijo odvzeti nelaskavi naziv “ubijalka nogometa”, to je pa tudi nekaj. No, počakajmo, mrtve bomo šteli na koncu.

 1. katerega imena od danes naprej ne omenjam več, ker si tega ne zasluži [nazaj gor]
 • Share/Bookmark
 
8 odgovorov na “Ob tekmi Švedska – Slovenija”
 1. Marcos - 26.05.2008 ob 22:40

  Grki so vsaj osvojili naslov evropskih prvakov, medtem, ko Slovenci…. no ja, vsaj niso dobili veliko golov hahaha. Po mojem mnenju si Grki naslova ubijalcev nogometa ne zaslužijo, ko so osvojili naslov evropskih prvakov so igrali odlično, z veliko podajami, zato ne vem, od kje so nogometni “strokovnjaki” dobili to idejo.

 2. domovoj - 27.05.2008 ob 08:40

  To, da sem namesto gledanja fuzbala (TV sem sicer res imel prižgan) raje štrckal po računalniku in špilal prastari biljard, pove o igri naše reprezentance zelo veliko. :(

 3. sosed - 27.05.2008 ob 10:32
  sosed

  če pogledaš na igrišče med tekmo naše reprezentance, lahko mrtve šteješ že zdaj. če se obrneš proti tribunam, je pa lažje prešteti tiste, ki preživijo to agonijo od nogometa. poden in žalost! upam da bodo dali keku vsaj še dva ciklusa. mislim, da je imel do sedaj res premalo časa. ni namreč lahko v tako kratkem času zavozit ves trud, ki je bil v institucijo reprezentance vložen predno so ga ustoličili.

 4. Enolla - 27.05.2008 ob 13:26

  Sploh ne vem kaj peniš (smajlikizačudenogleda), saj je naš selektor izredno zadovoljen z igro naše reprezentance (smajlihudičeksereži). Vsaj tako je izjavil, no!

 5. tilenk - 27.05.2008 ob 13:57

  Kekec je bil zadovoljen z igro… In to pove vse. Če v reprezentanci nimamo razen Sarme nikogar, ki bi konstantno dobro odigral vsaj 3 tekme zapored.. pa tudi pove marsikaj :(

 6. homerun - 29.05.2008 ob 16:16
  homerun

  Res je, da naši na zadnjih nekaj tekmah niso pokazali ničesar, toda selektor je naredil nekaj za kar je potrebno imeti volje in ‘jajc’, da popolnoma zamenjaš ekipo(ki je po vrhu mlada). Strinjam se s sosedom, da mu je potrebno dati še nekaj časa.

 7. tilenk - 30.05.2008 ob 22:16

  @ homerun – preberi si še enkrat sosedov komentar ;)

  2 leti je že selektor, preizkusil je več kot 50 različnih nogometašev, pa še vedno nimamo osnovnega koncepta igra… Imam občutek da še Kek ne ve točno, kaj bi rad… Biti simpatičen strokovni komentator na TVS v Ligi Prvakov pač ne bi smela biti referenca za mesto selektorja reprezentance. Npr… V Katančevih časih… si lahko kogarkoli od navijačev zbudil ob polnoči in ti je znal našteti vsaj 7 ali 8 reprezentantov iz prve 11-erice, vedelo se je za postavitev – vsi nasprotniki so VEDELI, kako igramo, pa smo še vseeno uspeli napraviti odlične rezultate… Matjaž pa na tekmah preizkuša vse živo, rezultat pa ničen.

  PS: Jebeš tako prijateljsko tekmo, kjer se selektor pred tekmo oglaša s “preizkusili bomo tudi kakega novega igralca, ki bo zanimiv za kasnejše akcije” a potem novincem nameni 2 minuti + sodnikov čas…. eeee… bolje da se ustavim.

  Lp

  T.

 8. homerun - 31.05.2008 ob 23:56
  homerun

  @tilenk: Res sem površno prebral sosedov komantar. Sicer pa je Kek selektor dobro leto. Jaz ga še ne bi nagnal. Razen, če se vrne Katanec …

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !