Iz volkovega b(r)loga

Oprostite, ali govorite primorsko?

Bložič – 5+ (Nikoli več ne bom pil)

Komentiraj

Objavil/a Alex van der Volk 16.12.2007 ob 21:27 ob 21:27 pod Šnopčki za dušo

Dober večer, Slovenija

Alkohol je s pomočjo hrane, veliko vode in dveh ur savnanja končno nekoliko izpuhtel iz telesa in bržkone bi bilo prav, da tudi sam pripomnim par stvari okoli teme današnjega dne1 – Bložiča, čeprav bom bolj kratek, ker še vedno nisem prišel čisto k sebi.

Prepričan sem bil, da bo dobro, da smo dovolj iskreni in raznoliki, da se bomo znali imeti dobro, nisem si pa mislil da bo tako zelo dobro. Saj veste, ponavadi se stvari, ki jih najbolj željno pričakuješ, na koncu totalno sfižijo, a tokrat je dogodek presegel vsa pričakovanja. Če le pomislim… Dolg in iskren klepet z Zlobo od Nove Gorice pa vse do Borovnice, kjer sva pobrala Fetalija in se je začel smeh… Začetno »otipavanje« žura v plastičnem šotoru pred barom, ki so ga kmalu razblinile salve smeha… Pripravljanje prostora, ko je vsako minuto prišel kakšen nov bloger… Desetine ljudi, ki so me pozdravljali, meni pa za ogromno njih ni bilo jasno kdo so… Rezanje torte s Kandelo in Romanom, ko sem poskušal biti koristen s tem, da sem svetil z mobilnim telefonom… Chefovo presenečenje, ko približno deset minut nisem prišel do sape, saj sem si ga predstavljal povsem drugače, za ta mini incident in mojo nekoliko prepotentno reakcijo2 pa se mu še enkrat opravičujem… Ne, ne smem več naštevati, ker bi zagotovo koga spustil in mu/ji s tem naredil krivico.

Vseeno pa ne morem iz svoje kože, zato moram kljub vsem pohvalam nekaj pripomniti. Organizacija je bila na vrhunski ravni, izbira bara pa fenomenalna, še prav posebej pa sem bil vesel, da ni bilo prisotnih varnostnikov. Tudi tehnična oprema je bila vrhunska in ravno tako ni zatajila solidarnost blogerjev, saj je skoraj vsakdo nekaj prinesel. Vseeno pa se bom sam upičil v glasbo in program. Mislim da bi se dalo vsaj dve uri izkoristiti tudi drugače kot samo za klepetanje, saj smo bili tudi zaradi tega vse preveč razkropljeni v majhne skupinice in smo posledično spoznali veliko manj blogerjev kot bi jih sicer. Druga stvar, ki me je zmotila pa je bila glasba, saj je bilo vse preveč poudarka na technu in manj na rocku, čeprav je veliki večini ljudi bolj sedla glasba, ki se je pričela vrteti okoli ene zjutraj. Povsem se zavedam, da je Bložič iz ideje o nekem nedolžnem internem srečanju prerasel v vseslovenski blogerski žur in da je odziv preseneti čisto vse, vseeno pa sta to stvari, ki sta me dejansko malo zmotili.

Toda razlogov za pljuvanje in kritiziranje vseeno nimam in ob izjavi, da je bil Bložič 2007 eden najboljših žurov na katerem sem kdajkoli bil in sploh prvi žur na katerem se nisem dolgočasil niti za minuto, se lahko samo priklonim Človeku in sodelavcem, ki so nam vse to organizirali3 in ljudem, ki smo žuru z dobro voljo dali dušo. Slovenski blogerji smo face! Res smo in sam začenjam odštevati dneve do pomladanskega ali poletnega srečanja, do takrat pa bom vseeno malo bolj usmiljen do svojih ledvic in jeter.

Lahko noč in lep preostanek večera vam želi

Vaš

Volk

 1. in najbrž tudi celega naslednjega tedna [nazaj gor]
 2. »pa ne moreš ti biti Chef, no« [nazaj gor]
 3. čeprav je prvi globok poklon dobil že sinoči [nazaj gor]
 • Share/Bookmark
 
20 odgovorov na “Bložič – 5+ (Nikoli več ne bom pil)”
 1. Blazz - 16.12.2007 ob 22:15
  Blazz

  men je pa žal da tebe nisem uhitelj bolj spoznat

  sem le videl kdo si, mislim da si niti roke nisva podala :)

  drugič!

 2. katarina - 16.12.2007 ob 22:15
  katarina

  in jaz nikakor nisem dobila priložnosti, da ti stisnem roko. pa sem šla celo mimo tebe, ko si stal ob torti. pa drugič. očitno! :)

 3. Kašpar - 16.12.2007 ob 22:44
  Kašpar

  Super je blo! Upam, da si prišel k sebi, ker jaz še nisem povsem :mrgreen:

 4. chef - 16.12.2007 ob 23:00
  chef

  Ampak si bil faca, hehe.

  Naj te pomirim… skoraj vsi, ki so me na novo spoznali, so bili presenečeni. Večina jih je pričakovala zajebanega madrfakrja, izkazalo pa se je, da sem kar zabaven madrfakr :) No, pa vse ženske so bile razočarane, ker sem tako majhen :)

  Žur je bil res fajn in pravzaprav tudi jaz komaj čakam naslednjega. Ampak hkrati se zavedam, da mora miniti precej časa. Ker če bo taka pizd*rija vsak mesec, bomo 1) postali kronični alkoholiki in 2) žuri ne bodo več nič posebnega.

 5. Fetalij W. Tyschew - 17.12.2007 ob 07:22
  Fetalij W. Tyschew

  volk, nekje sem zasledil pohvale o tvoji domači klobasi… ni kej, drugič si bom prisvojil kakšno četrtino še pred začetkom, ker potem nisem utegnil :lol:

  žur je pa bil ja, žur :D

 6. Karmen - 17.12.2007 ob 08:08

  Volk, odlična klobasa!

  Kakšen techno? Sem mislila, da sem plesala na James Browna:-)

 7. Tomaž Z. - 17.12.2007 ob 08:16

  Nikoli vec ne bos pil ? Famous last words ..

 8. Insomniac - 17.12.2007 ob 09:33
  Insomniac

  Klobasa je bila odlična! Vsekakor te je bilo lepo spoznati, si res ena izjemno pozitivna in dobrovoljna oseba :D

 9. strojnik - 17.12.2007 ob 09:44
  strojnik

  Vsi te tako hvalijo, da ne vem, če bom lahko čakal do naslednje fešte. Bom moral enkrat tankat pri tebi… ;)

 10. vetrnica - 17.12.2007 ob 11:19
  vetrnica

  Se opravičujem, ker sem te kar za rokav pocukala in te prisilila, da si se spoznal z mano in Insomniacom :) Ampak, res ni blo druge! Drugače pa, res si čisto isti kot na blogu. Faca in srce. Ostani tak še naprej! :)

 11. Saška - 17.12.2007 ob 14:27

  Meni je iskreno žal, da sem tako hitro zapustila prizorišče, a sem vesela, da sem v tem kratkem času vseeno imela priložnost, spoznati se s tabo. Pridružujem se komentarjem predhodnikov: res si izjemno vesela, odprta in dobrovoljna oseba.

 12. homerun - 17.12.2007 ob 16:14
  homerun

  Men je pa samo naslov sumljiv. Tisti del v oklepaju. Tako kot je rekel Tomaž Z. Dvomim v to…čeprav te ne poznam

 13. buba švabe - 17.12.2007 ob 16:19
  buba švabe

  Evo še edn, ki bo pohvalu klobaso! :)

 14. Trisha - 17.12.2007 ob 16:23

  Nikdar več – o, saj ne more biti res… ;)

 15. danaja - 17.12.2007 ob 17:16

  kam je šla frizura, sančo? :D

 16. Dr. Filomena » BloXmas (Bložič) - was Blogacious! - 17.12.2007 ob 19:13

  [...] Chef (you can move!), Saša (way cool to have come! and loved your smiles), Big Bad Wolf (so much younger and not as sharp-toothed as one would have presumed), Mojca the sunny one, Cyco [...]

 17. Človek - 17.12.2007 ob 21:56
  Človek

  Volk hvala za kritiko, se seveda strinjam, sem pa tudi malo napisal na svojem blogu, kaj in kako. Ej dobra salama, do konca :D Škoda k sem zasko pozabil :lol:

 18. Alex van der Volk - 18.12.2007 ob 16:58
  Alex van der Volk

  @Blazz: Kako da ne, celo ugotovila sva, da je Izklop najboljša stran na svetu. Saj si bil v družbi DonBarkla, ane?

  @Katarina: Aaaaaaaa, bila si ena od tistih, za katere sem si zadal nalogo, da jih moram obvezno spoznat in na koncu večera sem bil prepričan, da te sploh ni bilo, zdaj pa izvem da si celo šla mimo mene. Grrrr, pojedel bi se v tem trenutku

  @Chef: Odlične ugotovitve in hvala za tolažbo, ker me je dejansko malo žrlo, kot vse kaže pa sem ponudil odlično zabavo Insomniacu in Vetrnici. Hvala za pivo ;)

  @Fetalij: O ja, salama je kot kaže prav zares dosegla svoj namen, čeprav je je bilo še kar nekaj, ko sem zadnjič pogledal in upam da je na koncu niso metali stran. O žuru pa sem povedal vse, no, skoraj vse, ker mislim da se jutri zjutraj ne bom mogel upreti skušnjavi… bomo videli

  @Karmen: Browna? Hmmm, kot kaže sem kljub vsemu spil nekoliko preveč :) Hvala za pohvale, bom sporočil mesarju, ki mi jih je zrihtal ;)

  @Tomaž Z.: Tudi jaz si želim, da bi to lahko verjel :D

  @Insomniac: Hja, verjemi da lahko samo vrnem kompliment

  @Strojnik: Hja, saj veš kam moraš priti. Priznam, da sem te kar nekajkrat pogrešil, kar vprašaj Natašo

  @Vetrnica: Tako kot mnogo ostalim, lahko tudi tebi samo vrnem kompliment. Ne zato, ker se hočem delat dober, ali se bojim komurkoli zameriti, ampak ker dejansko tako mislim. In hvala ker si me potegnila za rokav, ker če ne se ob vsej gužvi najbrž res ne bi srečali

  @Saška: Verjemi da mislim povsem enako o tebi, ker sicer ne bi prišel do tebe, ti ponudil roke (kar je sicer proti bontonu, ker po njem mora moški počakati da mu dama ponudi roko) in se ti predstavil

  @Homerun: Hvala za pozdrave, sem jih dobil in semn jih bil zelo vesel. Pa upam da se vidimo drugič ;) Mimogrede, oba s Tomažem odlično dvomita

  @Buba Švabe: Še enkrat hvala v mesarjevem imenu, sam pa ti sporočam, da sva nadoknadila vse tisto, kar sva na Blogresu zamudila, ko sva se videla samo mimogrede. Zakon si, stari! Pa še nekaj, ko sva podpirala pult sem se v nekem trenutku res ustrašil da sem te z nogo zadel v koleno. In če bi to slučajno res storil, bi ti dovolil da me pretepeš :)

  @Trisha: Zarečenega kruha…?

  @Danaja: Komu je bilo pa to namenjeno? Če je bilo mogoče meni, naj povem da se konstantno brijem že več kot dve leti

  @Človek: Vse lahko ponovimo v enaki meri in še bolje, ko se vreme malo otopli. Poklon na koncu je bil mišljen resno :)

 19. katarina - 18.12.2007 ob 18:36
  katarina

  volk: tolk časa si bil pri torti, da me je minilo potrpljenje. sploh se nisi spravil stran, si kar tam stal in … kaj pa vem … najbrž čuval torto, da je ne bi kdo pohopsal. jaz sem šla pa čisto mimo tebe takrat :) mah, nima veze. bova pa drugič šla na direkt. :)

 20. Trisha - 18.12.2007 ob 21:34

  Hehe, točno to sem imela namen dodati, pa se mi je zdelo nekam preveč “znucano” :)

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !