Iz volkovega b(r)loga

Oprostite, ali govorite primorsko?

Clickroll: Chiara

Komentiraj

Objavil/a Alex van der Volk 8.11.2007 ob 18:44 ob 18:44 pod Šnopčki za dušo

Ne, svojega projekta predstavitve, oz. mojega videnja blogerjev, iz “Clickrolla” na Volkovem brlogu, nisem opustil. Daleč od tega, saj se včasih pri branju nekaterih prispevkov dejansko zalotim, da razmišljam, kaj bom o njem napisal. Medtem sem sicer res odkril vse prednosti in slabosti Google readerja, a to čisto nič ne spremeni pomena mojih najljubših. In danes bi vam rad predstavil še eno meni zelo ljubo blogerko, ki z nami deli opažanja iz svojega življenja, na kar nas opozori že naslov bloga

Chiara’s life

Kdo?

Tista blogerka, ki pravi, da noče v nebesa, če tam nimajo čokolade (primerjava z medom in mlekom se ponuja sama po sebi).

Kje sem prvič naletel nanjo?

Hja, kje drugje kot v komentarjih na mojem blogu. Prvič se mi je oglasila sicer precej pozno, saj bržkone tako kot jaz nje, tudi ona ni poznala mene, a ko sem prebral njen komentar in prek “klika” na njen vzdevek prišel na njen blog, sem v trenutku spoznal, da sem prišel na en zelo odkritosrčen in predvsem prijazen dnevnik, ki se (tako kot moj) ne meni veliko za aktualno tematiko.

Zakaj jo rad berem?

Chiara v italijanščini pomeni “svetla” in to dekle bi resnično lahko označil za takšno. Zna videti lepe stvari, a tudi okrcati nekatere druge, če so te tega potrebne. Poleg tega ima izredno lep slog, ne uporablja popačenk in nešteto tujk, tako da branje njenih prispevkov dejansko pomeni sprostitev.

Jo komentiram?

Precej redko, saj se pri njenem blogu največkrat pojavi enak problem kot pri mojem in sicer, da s prispevkom pove čisto vse, ti pa nato nimaš ideje kaj bi lahko dodal, razen stavka “popolnoma se strinjam s tabo”. Ampak čisto vsakič pa tega tudi ne moreš napisati.

Kaj me pri njej moti?

Rad bi rekel, da čisto nič, a ne morem, saj me nekoliko (hm…) jezi nestalnost objavljanja. Pri njej včasih dobimo kar pet prispevkov na teden, nato pa skoraj cel mesec niti enega. Zavedam se, da niso vsi tako ustvarjalni kot jaz, da nimajo vsi toliko navdiha in predvsem časa, nekoliko pa me vseeno moti. Prav zaradi tega (glej začetek drugega stavka) potopisa s Kitajske še zdaj nisem prebral v celoti.

Kaj pogrešam na njenem blogu?

Mogoče je edino kar pogrešam widget, kjer bi se dalo prebrati par besed o njej, ali vsaj okvirček s profilom in avatarjem (pa ni nujno, da bi to morala biti prav njena slika), ki ga po novem lahko “povlečeš” v stransko vrtsico.

Jo poznam osebno?

Žal ne, se bom pa potrudil, da se bo to nekoč spremenilo, če bo seveda tudi ona za to.

Kaj bi jo vprašal, če bi imel na voljo le eno vprašanje?

Hmmm, nekoliko v dilemi sem, ali bi to res vprašal ali ne, ampak poskusiti le ni greh. Od prvega dneva, ko sem začel obiskovati njen blog, sem bil prepričan, da je Chiara starejša dama, oz. gospa v najlepših letih. A v zadnjem času čedalje bolj ugotavljam, da sem se še enkrat več pošteno zmotil in da je najbrž precej mlajša. Vprašal bi jo naslednje – Chiara, če si pripravljena izdati, bi me zanimalo koliko let v resnici imaš.

 • Share/Bookmark
 
3 odgovorov na “Clickroll: Chiara”
 1. Chiara's life - 8.11.2007 ob 23:18

  Oooooh, Volkec, še zardela bom……

  Na vsake kvarte med “Bookmarks” Najdem izgubljen link na Statcounter. Danes, na primer, me je presenetil za moje razmere presenetljiv obisk in še bolj, da so skoraj vsi obiskovalci prišli z iste povezave… potrebno bo raziskovanje&#8…

 2. Big Gigant Head - 10.11.2007 ob 15:06
  Big Gigant Head

  Uff. To bo se trajal da zvem kaj mislis o meni :P :D

 3. Alex van der Volk - 11.11.2007 ob 18:32
  Alex van der Volk

  Hihihihi pa res, ampak brez skrbi, čez kakšno leto ali dve že prideš tudi ti na vrsto :p

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !