Iz volkovega b(r)loga

Oprostite, ali govorite primorsko?

Majica BLOG ON dela čudeže

Komentiraj

Objavil/a Alex van der Volk 19.09.2007 ob 11:23 ob 11:23 pod Nenavadni klepeti, Šnopčki za dušo

(Nad Novo Gorico se je razbesnela huda nevihta. Alex s premočeno vetrovko vstopi v znano fotografsko trgovino, sname kapuco, odpne vetrovko in se nasmehne mladi prodajalki, ki ga začudeno pogleda…)

Alex: Dober dan, jaz bi imel eno vprašanje za vas

Prodajalka: Ja, kar izvolite

Alex: Odločil sem se, da bi se začel malce bolj resno ukvarjati s fotografiranjem pa me zanima kakšen fotoaparat bi vi meni priporočali

Prodajalka: Ja, poglejte, tamle so pa si kar poglejte

Alex: (začudeno da roke v žepe) Pa mi vi ne morete prav nič svetovati?

Prodajalka: Nič mi niste povedali kakšne želje imate

Alex: Kako da ne? Saj sem rekel, da bi se začel malo bolj resno ukvarjati s fotografiranjem, to pa vam že mora nekaj povedati

(prodajalka že odpre usta, kot bi hotela nekaj reči, nato pa se ji oči ustavijo na majici z velikim belim napisom BLOG ON in na usta se ji povsem nepričakovano zariše nasmeh)

Prodajalka: No, seveda vam lahko. Poglejte, tole so mini modeli, ki jih lahko spravite v žep, lahko pa vam pokažem tudi že nekoliko bolj profesionalne, ki niso tako enostavni za uporabo…


Dober dan, Slovenija

Kako ste kaj? Jaz sem tako dobro, kot že dolgo ne. Zakaj sem tako zelo dobre volje, da me čisto nič ne more spraviti iz tira, povem kasneje, a poleg tega sem danes bolj kot kadarkoli prej prepričan, da mi nekatera oblačila preprosto prinašajo srečo.

Se spomnite črnih majic z napisom BLOG ON, ki smo jih dobili ob udeležbi na Blogresu? Žal svoje trenutno ne morem fotografirati, saj sem trenutno brez enega najosnovnejših pripomočkov vsakega blogerja. No, poleg tega, da je majica lepo in estetsko narejena1, trpežna2 in da nedvoumno pokaže, da tisti, ki jo nosi bržkone tudi piše blog, mi je že večkrat polepšala življenje. Ne vem ali se to meni samo zdi, ali je vse skupaj res samo naključje, ampak zgodilo se mi je, da so me hoteli tako v poslovalnici Telekoma, kot na banki in včeraj v trgovini na hitro odpraviti, ko pa so dame (ali gospe) opazile majico, jih je bila kar naenkrat sama prijaznost in ustrežljivost.

Mnenje o tem naj si ustvari vsakdo sam, a očitno je moč bloga iz dneva v dan močnejša, konec koncev je tudi Jonas v intervjuju za Jano povedal, da bodo blogi slej ko prej izkoreninili klasične medije.

A to še ni vse, saj sem isto majico oblekel danes, ko sem se udeležil predtekmovanja za tekmovanje Naj prodajalec 2007. IN PRIŠEL V FINALE!3 Jap, ko verjameš, da ti neka stvar prinaša srečo, se to bržkone res začne dogajati in, ko bo 26. oktobra na Štajerskem finale, gre majica z menoj, vi pa tudi veste za koga morate takrat držati pesti.

Lep in ne premrzel dan vam želi

vaš

Volk

 1. mislim predvsem na robove ovratnika in rokavov [nazaj gor]
 2. tudi po več pranjih je še vedno kot nova [nazaj gor]
 3. sicer res skozi dodatne kvalifikacije, ampak to ne igra vloge, saj dosežene točke za finale nimajo pomena [nazaj gor]
 • Share/Bookmark
 
14 odgovorov na “Majica BLOG ON dela čudeže”
 1. kandela - 19.09.2007 ob 11:36
  kandela

  :D Držim pesti!

 2. chef - 19.09.2007 ob 11:43
  chef

  Kuol, da delaš reklamo celi blogosferi :)

  Moraš biti res en hud prodajalec, ki si ga lahko smao želim srečat :) However, držim pesti!

 3. teoo - 19.09.2007 ob 11:44
  teoo

  Kaj zdej ciljamo na fotoaparat al na prodajalko? Loh bi dobu popust in prodajalko, alpa sam popust! Loh tudi slikaš prodajalko, pa bom jst povedal, če se je vredno trudit za popust. :)

 4. pet-in-g-seks - 19.09.2007 ob 12:15
  pet-in-g-seks

  čestitam za finale. se mi je že večkrat zdelo, da ti pa moraš biti v ponos podjetju …

 5. zdravje - 19.09.2007 ob 12:17

  A si prepričan, da je to zaradi majice? Blogor tebi:-) Ne vem, kaj čudežnega bi jaz poveznila nase?

 6. Marko - 19.09.2007 ob 12:53

  hehehe

 7. buba švabe - 19.09.2007 ob 17:49
  buba švabe

  Čestitek za vse! :)

  Js mam pa majico še vedno nekje v omari in je nisem niti enkrat oblekel. Moram hitro sprobat, če deluje, dokler še ni mrzlo. :)

 8. Fetalij W. Tyschew - 20.09.2007 ob 05:19
  Fetalij W. Tyschew

  svaka čast za finale, potem pa še preblisk… morda so ljudje brali, da smo blogerji psihopati, zato potem po majici sklepajo, da bi jih lahko, če bodo neprijazni, zadavil ali kaj podobnega :lol: ali pa se samo bojijo, da jih boš na blogu skritiziral (njih in podjetje, v katerem delajo), ker so slišali, da se je to zgodilo veliko ljudem, lokalom ipd…(kh kh, je kdo rekel chef? :mrgreen: )

  srečno, stari :P

  majico pa tudi sam velikokrat oblečem… sicer zgolj za na šiht, ampak okej :)

 9. Fetalij W. Tyschew - 20.09.2007 ob 05:19
  Fetalij W. Tyschew

  aja, ko rečem “majico pa tudi sam velikokrat oblečem”… tu mislim na točno to “blog on” majico. da ne bo izpadlo, kot da sicer hodim okrog brez majice :lol:

 10. Big Gigant Head - 20.09.2007 ob 14:54
  Big Gigant Head

  Verjetno se ljudje bojijo, da ce ne bodo ustrezljivi da bodo pristali na nekem blogu :D

 11. drmagnum - 20.09.2007 ob 15:14
  drmagnum

  Sedaj držim pesti, da ti skupaj z majčko uspe še zmagati. Drugače, pa srečno in naj ti majčka prinaša srečo.

 12. Alex van der Volk - 21.09.2007 ob 10:21
  Alex van der Volk

  @kandela: Hvala

  @Chef: Reklamo? kakšno reklamo? No, edino za tisto majico, ki smo jo dobili na Blogresu in je res kvalitetna, kar zna naslednje leto pripeljati na Blogres koga več. Pustimo se presenetit :)) Prodajalec pa se trudim biti dober (če nimam ravno slabega dne), ampak letos me je šef prvič vzel resno, ko sem rekel, da bi rad tekmoval (tudi zaradi finančne nagrade, ki je vse prej kot zanemarljiva), za osvojitev prvega mesta, na katerega resno ciljam pa se bom moral še močno potruditi. Brez skrbi, bom že poročal ;)

  @Teoo: Lol, Teo, prodajalka je v tem prispevku najmanj pomembna stvar. O popustu pa sploh ni bilo govora. Hotel sem povedati, da je prek moje majice očitno videla, da blogam, zato se je kar naenkrat njen odnos spremenil iz črnega na belo. Naključje? Mogoče, ampak mogoče tudi ne

  @pet-in-g-seks: Se bomo pogovarjali po finalu :) Vseeno hvala

  @Zdravje: Hja, vse je tako kazalo, kaj pa jaz vem. Hmmm, si poskusila z nasmehom? Baje, da dela čudeže ;)

  @Marko: ?

  @Buba Švabe: Hvala, stari. Pa imaš da poročaš, če se ti zgodi kaj podobnega, važi?

  @Fetalij: Pa si me pošteno narežal. Ja, saj točno to sem mislil, da se je dejansko ustrašila kritike na blogu. No, koliko je Volkov brlog odmeven bom pustil, da vsakdo presodi sam, ampak do kam že seže slab glas? In, kot sem rekel, se mi to sploh ni zgodilo prvič

  @Big Gigant head: You’ve got the point

  @Drmagnum: Hvala dottore, tudi jaz :)

 13. zdravje - 21.09.2007 ob 10:53

  ja, sem že poskusla z nasmehom. Včasih res čudežno deluje, se pa najdejo primerki, ki me debelo gledajo. Vso srečo na tekmovanju!

 14. Alex van der Volk - 21.09.2007 ob 11:05
  Alex van der Volk

  Ampak to je povsem njihov problem, Zdravje. Tudi jaz naše stranke konstantno onikam in me imajo nekateri sodelavci za bedaka, ampak to je njihov problem in dokler bo onikanje v kombinaciji z nasmehom delovalo, se mu jaz ne nameravam odpovedati

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !